štvrtok 18. októbra 2012

Výmena oleja 50700

Výmena oleja, klasika od ELFu a to ELF EVOLUTION SXR 5W-30,
olejový filter MANN HU 716/2 x.

4 komentáre:

  1. Sorry, ak si to tu uz spominal, ale preco si sa rozhodol prave pre tento konkretny olej a v com je lepsi ako klasicka Formula 5w30?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no hlavne preto, lebo ma specifikaciu A5/B5 co je teraz nahrada za staru A1/B1 specifikaciu a ford ju este vo svojich olejoch nema, hoci tvrdi, ze je, ale na stitku stale svieti A1/B1, a mam pocit, ze tento je aj o cosi lacnejsi. Ci je lepsi alebo nie tak to neviem, pozeram na cenu a specifikaciu, moze to byt mogul a bude splnat specifikaciu a dobru cenu budem nad tym uvazovat :) Takuto specifikaciu maju potom este aj Total oleje ten som tiez zvazoval ale ani neviem preco stavil som na ELF, hoci Total je olej presne pre Peugeoty co je nas motor, uvidime na buduce mozno bude mat lepsiu cenu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, takze ake su po case skusenosti s tym olejom?
    Mna prave caka vymena.
    Inak co som pocul o peugeot diesel motoroch, tak len same chvaly. Ale Peugeot auto by som si teda v zivote nekupil :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj, mam ho v aute uz druhu vymenu a uz mam kupeny dalsi, takze cenovo mi vyhovuje a motoru ci chuti neviem :) tazko povedat, ci ten alebo onen olej je lepsi alebo horsi, tak ako pisem v prispevku vyssie, dolezite je, ze splna specifikaciu, ostatne neriesim. A tie peugeot motory, no :) 1.6HDi im velmi nevysla :)

    OdpovedaťOdstrániť